четвъртък, 3 септември 2015 г.

Как да вземем бърз кредит?

Както е известно от реалния живот търсенето ражда предлагането. Все повече български граждани, които изпитват спешна необходимост от пари в брой предпочитат да не търсят услуга от своите близки, а използват услугите на фирмите за бързи кредити. Като следствие от нарасналото търсене самите кредитни институции започват да предлагат своите услуги при все по-атрактивни лихвени условия. 

Колко ще платим за скоростното отпускане на кредита? 

Естествено ако клиентът разполага с време и може да почака с решаването на въпроса няколко дни, то има смисъл да се прояви търпение и да се избере максимално изгодна кредитна програма от банка, като се съберат всички необходими документи и се изчака решението на банковите кредитни инспектори. Но често в реалния живот се случва така, е няма време за подобно обмислено вземане на паричен заем и клиентът е готов да заплати значително по-висока сума само и само да получи парите „тук и сега“. Ако сумата, от която се нуждае изпадналият в нужда човек е малка и му е нужна за сравнително кратко време то логичният избор са фирмите за бързи кредити. Но преди да поемете задължението по бърз кредит е задължително изключително внимателно да се запознаете с условията по договора. 

За разлика от банките където има годишна лихва при отпусканите в България бързи кредити лихвата е на ден и ако не сте силен в математиката може да се окаже, че дължите сума два или три пъти по-висока от взетата.За това и ако за решаването на въпроса „от къде да взема пари?“ има дори само няколко дни за решаването му, по-добре да се обърнем за кредит към банка. Условията при които се отпускат банковите заеми в сравнение с тези по бързи кредити са значително по изгодни от гледна точка на оскъпяването 

Бързи кредити - същност и особености.

Набиращите популярност бързи кредити всъщност съвсем не са евтини. За скоростното отпускане на бърз кредит и повишеният риск за кредитора се заплаща лихва от около 25-30% на месечна база. Докато при класическият кредит от банка има няколко дни за пълно проучване на заемателя, неговата платежоспособност, имуществено положение и предишна кредитна история при бързия кредит справката за клиента е повърхностна и даваща само най-обща представа за личността на кредитоискателя. По правило бързите кредити се отнасят към необезпечените кредити, тоест за отпускането им не се изисква залог или ипотека. Единствено задължително условие за поискалия бърз кредит клиент е той да е български гражданин. 

Как да се възползваме от даваните бързи кредити и да не платим повече от нужното?

 Бърз кредит в заемните среди е синоним на възможно най-гъвкави условия. Но това крие сериозни рискове за клиентите. Например често кредитните компании обявяват диапазон на отпусканите кредити например 18-24%. Ако сте нов клиент за дадена фирма за бързи кредити и нямате предишни отношения с нея със сигурност лихвата Ви ще бъде на горната граница. Постоянните клиенти винаги получават по-добри условия, ако липсват естествено сериозни просрочия по предходните им кредити. По-ниска лихва можете да получите и в промоционалните периоди обикновено около Великден и Коледа. Струва си да се помисли и за вариантите, които се предлагат за безлихвен първи кредит, който е форма на „зарибяване“ на нови клиенти има своите уловки, които ще разгледаме в една следваща статия.

21 коментара:

 1. Търсите ли за заем? вие сте на точното място за вашите решения заем точно тук! Global Finance Limited дават кредити на физически лица и фирми при ниска и достъпна лихвен процент от 3,2%. моля свържете се с нас чрез електронна поща чрез
  (Augustaibramhim11@gmail.com)

  Application Data
   
  1) Пълно име:
  2) Държава:
  3) Адрес:
  4) Състояние:
  5) Пол:
  6) Семейно положение:
  7) Професия:
  8) Телефон:
  9) Текуща позиция на мястото на работа:
  10) Месечен доход:
  11) необходима сума на кредита:
  12) продължителността на кредита:
  13) Цел на кредита:
  14) Религия:
  15) Кандидатствали ли сте преди:
  16) Дата на раждане:
  Благодаря,

  ОтговорИзтриване
 2. Имате нужда от заем, но са отхвърлени от банката или от институции финансови данни, че иска от вас incomptatibles отношение към месечната си приходи, на intérrêt извънредно високите цени. Вие искате заем, за да отговарят на вашите нужди. Няма проблем. Каквато и да е финансова ситуация, аз предлагам ипотеки, търговски заеми, международни заеми, лични заеми, ексклузивни заеми и образователни кредити. I предлагат кредити на разположение на тези дружества, както и много други. Ако сте наистина в besois след това се свържете. Email: danaesch71@gmail.com

  ОтговорИзтриване
 3. Профи кредит е намалена ставка
  Аз дава кредитите за интересуващите се от финансова помощ. Това е заем между отделни с прости условия и специфични за този факт някои разпоредби са направени за правилното провеждане на процедурата. Моят лихвен процент през времетраенето на заема е 4 % и погасяването се извършва на месечна база, ако всеки път, когато са заинтересовани, свържете се с мен чрез имейл: lucastrid123@gmail.com.
  Благодаря

  ОтговорИзтриване
 4. Имате ли нужда от спешен заем, за да изплати дълговете си или имате нужда от заем, за да се подобри вашия бизнес? Имате ли нужда от заем консолидация или ипотека? Били ли сте били отхвърлени от банки и други финансови институции? Търсене не повече, защото ние сме тук, за да направи всички ваши финансови проблеми е нещо от миналото !! ние даваме кредити на фирми, частни лица и физически лица при ниска и достъпна лихвен процент от 2%. Можете да се свържете с нас чрез електронна поща чрез: (ivanaluka04@gmail.com)

  ПРИЛАГАНЕ НА ДАННИ

  1) Име ...........................
  2) Държава .......................
  3) Адрес ......................
  4) Пол ........................
  5) Семейно положение .............
  6) Професия ................
  7) Телефон ...........
  8) позиция на мястото на работа .....
  9) месечен доход ....................
  10) Размер на кредита .........
  11) продължителността на кредита .....
  12) Цел на кредита ..................
  13) Дата на раждане ........................

  Благодаря.

  ОтговорИзтриване
 5. Здравейте скъпи приятели. Аз съм Родригес Микаела. Току-що ви говоря за нашите революционни кредитните оферти. За контакти: rodriguez.micaela.rodriguez@gmail.com

  С опита на 8 години в областта, нашата структура на лични заеми ви предоставя заеми, вариращи между 3000-3000000 EURO с погасителен план да учат в зависимост от вашите способности и лихвен процент, който да оспори всяка конкуренция. Много надежден и законосъобразно, моля, моля да се свържете с нас, ако имате нужда. rodriguez.micaela.rodriguez@gmail.com

  Благодаря ви, за да се свържете с мен за повече информация.

  ОтговорИзтриване
 6. Имате нужда от заем, но са отхвърлени от банката или финансовата институция, която ви пита условията, несъвместими с месечния си приходи, на извънредно високите лихвени проценти. Ние отпускат кредити, вариращи от 2500 евро до 8.000.000 евро при годишен лихвен процент от 3%. Ако сте наистина в нужда след това да се свържете.

  Email: stephannefillon@gmail.com

  ОтговорИзтриване
 7. Здравейте


  Търсите спешен заем? Имам добра новина за вас! Предлагаме заеми, вариращи от 1000 до 50 милиона долара при 3% лихвен процент годишно.
  Ние предлагаме Кредити за развитие на бизнеса, лични заеми, заем за автомобили и т.н.,

  Ние сме сертифицирани, надеждни, надеждни, ефективни, бързи и динамични.

    Ако се интересувате, свържете се с нас на имейл; easyloanfirm2020@gmail.com

  поздрави
  Дерек Дъглас
  easyloanfirm2020@gmail.com

  Търсите спешен заем

  ОтговорИзтриване
 8. Здравейте,

  Аз съм мадам Василик Популу. Предлагам оферта за заем между отделни лица, за да ви позволи да постигнете мечтите си без притеснения.

  Пиша текста си на този сайт, за да ви помогна да получите бързо и сериозно финансиране.

  Така че, ако имате нужда от спешни пари, моля, отговорете ми, за да мога да споделя моята оферта.

  Моят лихвен процент е 3% и се простира върху целия заем. Моят капацитет за финансиране е 800 000 евро.

  Моят електронен адрес: vasilikhpopoulou@gmail.com

  Добър ден за теб.

  сърдечно

  ОтговорИзтриване
 9. Sky World заем Firm, ние даваме заеми при лихвен процент 0f 3%. skyworldloanfirm@gmail.com
   

  Добър ден, сър.

  Ние сме частна компания и предлагаме заеми при ниски лихвени проценти при определянето на размера на заема между 100 милиона заемни заеми от $ 1,000 долара за развитие на бизнеса: ръст / конкурентноспособност на бизнеса.

  Ние предлагаме разнообразие от заем

  * Лични заеми (обезпечени и необезпечени)
  * Бизнес кредити (обезпечени и необезпечени)
  * Консолидационен заем
    
  Без предварителни такси.

  Благодарим ви, че отделихте време да прочетете тази реклама.
  За повече информация и запитвания изпратете ни електронна поща днес
  skyworldloanfirm@gmail.com
  skyworldloanfirms@yahoo.com


  Сара Уилямс.

  ОтговорИзтриване
 10. Sky World заем Firm, ние даваме заеми при лихвен процент 0f 3%. skyworldloanfirm@gmail.com
   

  Добър ден, сър.

  Ние сме частна компания и предлагаме заеми при ниски лихвени проценти при определянето на размера на заема между 100 милиона заемни заеми от $ 1,000 долара за развитие на бизнеса: ръст / конкурентноспособност на бизнеса.

  Ние предлагаме разнообразие от заем

  * Лични заеми (обезпечени и необезпечени)
  * Бизнес кредити (обезпечени и необезпечени)
  * Консолидационен заем
    
  Без предварителни такси.

  Благодарим ви, че отделихте време да прочетете тази реклама.
  За повече информация и запитвания изпратете ни електронна поща днес
  skyworldloanfirm@gmail.com
  skyworldloanfirms@yahoo.com


  Сара Уилямс.

  ОтговорИзтриване
 11. Здравейте господине и госпожо
  Свържете се с мен по електронна поща: monicaocampo112@gmail.com
  Препоръчвам на всеки да е ниска.
  Няма нужда от банка, преди да има кредит,
  с благоприятни условия. Нуждаете се от финансиране
  за вашия дом, за вашия бизнес, за закупуване на кола,
  за закупуване на мотоциклет, за създаване на собствена фирма,
  за вашите лични нужди повече съмнение. Ние даваме кредити
  лични разходи, вариращи от 2 000 евро до 10 000 000 евро или долари
  с номинална лихва от 3%, независимо от сумата.
     Моля, посочете в заявките си за заем желаната сума

  ОтговорИзтриване
 12. привет

  Я человек, который предлагает международные займы.
  С капиталом, который будет использоваться для предоставления кредитов между
  особенно в краткосрочной и долгосрочной перспективе, для всех серьезных людей, находящихся в реальных потребностях, очень доступной процентной ставки
  Я предоставляю займы Финансовый, Ипотека, Кредит
  Инвестиции, Автокредит, Личный кредит. Я
  доступный для удовлетворения моих клиентов максимум за 3 дня
  после получения вашей заявки. нет ни одного человека
  серьезно воздержаться

  Мой адрес электронной почты: faure_patricia@outlook.fr

  Позвоните: +336 44 67 80 99
  Сообщение: +336 75 32 47 52
  whatsapp: +336 75 32 47 52

  С уважением, миссис Форе Патриция

  ОтговорИзтриване
 13. добър вечер
  Няма повече притеснения за вашите сериозни заеми, сложи край на вашите финансови проблеми,
  аз съм на разположение, за да ви помогна без страх и без съмнение.
  Свържете се с мен: faure_patricia@outlook.fr
  благодаря

  ОтговорИзтриване
 14. Имате нужда от спешни пари? Можем да помогнем! Имате ли опит или имате проблем? Така че, ние Ви даваме възможност да развиете нови разработки. Като богат човек се чувствам задължен да помагам на хората, които се опитват да им дадат шанс. Всеки заслужава втори шанс и, тъй като властите не могат, те трябва да приемат от другите. За нас няма много суми и определяме зрялост по взаимно съгласие. Няма изненади, никакви допълнителни разходи, но само договорени суми и нищо друго. Не чакайте или коментирайте тази публикация. Въведете сумата, която искате да изпратите, и ние ще се свържем с вас с всички опции. Свържете се с нас днес на адрес garciajsacramento@gmail.com Имате ли нужда от спешни пари? Можем да помогнем!

  ОтговорИзтриване
 15. Здравейте господине и госпожо
  Свържете се с мен по електронната поща: dimitriosparalougous@gmail.com
  Препоръчвам на всеки да е ниска.
  Няма нужда от банка, преди да има кредит,
  с благоприятни условия.Имате нужда от финансиране за вашия дом, за вашия бизнес, за закупуване на автомобил, за закупуване на мотоциклет, за създаване на собствен бизнес, за вашите лични нужди повече съмнение. лични кредити от 2 000 до 10 000 000 евро или долари с номинален лихвен процент 3% независимо от сумата.
  свържете се с нас чрез: dimitriosparalougous@gmail.com

  ОтговорИзтриване
 16. Здравейте господине и госпожо
  Свържете се с мен по електронна поща: monicaocampo112@gmail.com
  Препоръчвам на всеки да е ниска.
  Няма нужда от банка, преди да има кредит,
  с благоприятни условия. Нуждаете се от финансиране
  за вашия дом, за вашия бизнес, за закупуване на кола,
  за закупуване на мотоциклет, за създаване на собствена фирма,
  за вашите лични нужди повече съмнение. Ние даваме кредити
  лични, вариращи от 2000 евро до 10000000 евро или долари с номинална лихва 3% независимо от сумата.

  ОтговорИзтриване
 17. Здравейте,

  Имате ли нужда от спешен заем, за да решите финансовите си нужди? Ние предлагаме кредити в размер от 2,000.00 до 100,000,000.00, ние сме надеждни, мощни, бързи и динамични, без кредитна проверка и предлагаме 100% гаранция за чуждестранни заеми през периода на този трансфер.

      Ние също издадохме заем във всички валути с 3% лихвени проценти за всички заеми и без предплащания .... Ако се интересувате се свържете с нас чрез този имейл.


  Моля, свържете се с нас, ако имате интерес, чрез: zekoceanfinance@gmail.com  За разбирането,

  Г-н Ланлазар Маркъс
  zekoceanfinance@gmail.com

  ОтговорИзтриване
 18. Здравейте

  Нуждаете ли се от спешен заем, за да посрещнете финансовите си нужди? Ние предлагаме кредити от 2000 до 50 000 000.00, ние сме надеждни, мощни, бързи и динамични, не проверяваме кредита и предлагаме 100% гаранция за външни заеми през този период.

  Ние също така заехме цялата валута с 3% лихвен процент по всички заеми .... Ако се интересувате, се върнете при нас с този имейл.

  Моля, върнете се при нас, ако имате интерес, с eaglehomemortgage001@gmail.com

  Искрено Ваш,

  Г-жа Лола Даниел
  eaglehomemortgage001@gmail.com

  ОтговорИзтриване
 19. Sky World заем Firm, ние даваме заеми при лихвен процент 0f 3%. skyworldloanfirm@gmail.com
   

  Добър ден, сър.

  Ние сме частна компания и предлагаме заеми при ниски лихвени проценти при определянето на размера на заема между 100 милиона заемни заеми от $ 1,000 долара за развитие на бизнеса: ръст / конкурентноспособност на бизнеса.

  Ние предлагаме разнообразие от заем

  * Лични заеми (обезпечени и необезпечени)
  * Бизнес кредити (обезпечени и необезпечени)
  * Консолидационен заем
    
  Без предварителни такси.

  Благодарим ви, че отделихте време да прочетете тази реклама.
  За повече информация и запитвания изпратете ни електронна поща днес
  skyworldloanfirm@gmail.com
  skyworldloanfirms@yahoo.com


  Сара Уилямс.

  ОтговорИзтриване
 20. Здравейте...

  Уважаеми кандидат, аз съм Mr.Favour Мелодия Световната най-добра компания за предоставяне на заем ООД .. Ние сме международна фирма за заем. Това е финансова възможност на вашата стъпка Ние предлагаме бизнес и лични заеми и т.н., стига да се отнася до финансова помощ .. Кандидатствайте днес и ще получите заем от нас.

  Кандидатствайте сега за много нисък лихвен процент от 2% заем!

  * Предлагаме заем в евро и долар
  * Заеми между 5000USD и 50,000,000.00USD
  * Изберете между 1 и 35 години за погасяване.
  * Гъвкави условия за заем.
  * Това е свят на щастие, който ни връща тази радост, като кандидатствате за заем с нас днес ...

  Всички тези планове и повече, свържете се с нас сега по имейл за повече информация .. ( favourworldbest990@outlook.com ) ИЛИ SMS US NOW +1518 621 2700

  Изпратете ни имейл сега: favourworldbest990@outlook.com

  Даването на смисъл на вашия свят.

  За разбирането.

  Световна оферта за най-добра кредитна компания ..

  ОтговорИзтриване
 21. Ли сте изправени пред финансови затруднения или сте финансово надолу и имате нужда от заем, за да уредите финансовите си затруднения или да популяризирате бизнеса или проекта си, за да се измъкнете от безизходицата, която кара банките да отхвърлят кандидатурата ви за кредитни файлове, повече не се безпокойте за вас Аз съм в състояние да отпусне заеми за всяка сума, която искате, с много надежден лихвен процент от 3% лихвен процент За сумата, от която се нуждаете Така че, ако сте заинтересовани и сериозни моля.

    свържете се с нас по имейл:

    trustfirm2010@gmail.com

  ОтговорИзтриване